Á la carte avoinna

ma-to: kello 16.00–20.00
pe: kello 16.00–21.30
la: kello 12.00–21.30
su: tilauksesta

Alkupalat

 

Kirjolohta ja juuressipsejä

Maa-artisokka- sekä juuressipsejä, ranskankermaa, sipulia, pikkelöityä fenkolia, friteerattuja kapriksia, graavattua kirjolohta sekä kirjolohenmätiä

12 €

”Keittiön oma innovaatio. Tätä annosta et saa mistään muualta,
vaikutteet on saatu meksikolaisen keittiön nacho
 supreme-annoksesta, makujen ollessa kuitenkin täysin skandinaaviset.”

Panzzanella-salaattia paahdetulla fetajuustolla

Alkuruokana 9 €                        Pääruokana 16 €

”Toscanalainen raikas leipäsalaatti meidän omalla twistillä.
Krutongit on valmistettu oman leipomon hapanjuurileivästä, paahtamalla
fetasta on saatu aromikkaampi ja kermaisempi. Loistava valinta vaikka
terassille kuumana kesäpäivänä!”

Karitsa carpaccio

Wasabi-majoneesia, ponzukastiketta, pikkelöityjä sieniä, parmesaania ja

wasabin versoja

15 €

”Tässä annoksessa olemme yhdistäneet hienoon suomalaiseen
karitsaan aasialaisia makuja ja italialaista valmistustekniikkaa.”


Burgerit

Kaikissa burgereissa oman leipomon briossisämpylä sekä
käsintehdyt ranskalaiset tai salaatti


Talon burger

170 g rotukarjan pihvi, tryffeliaioli, pikkelöityä sinapinsiemeniä, karamellisoitua sipulia, rapeaa parmankinkkua sekä parmesaania (saatavana gluteenittomana)

20 €

”Tämä burgeri on ollut listallamme alusta asti, eikä hyväksi
todetun annoksen vaihtaminen ole kuulemma sallittua.”


Smash burger

2x80g rotukarjan pihvi, cheddarjuustoa, marinoitua punasipulia, maustekurkkua,

ketsuppia sekä viski-chiliaioli (saatavana gluteenittomana)

18 €

”Tämän muodikkaan burgerin hienous on valmistustekniikassa.
Sen idea on, että pihvi litistetään kuumaa parilaa vasten voimalla ja
annetaan paistua kunnolla; tällöin tulokseksi saadaan mahdollisimman
paljon herkullista, rapeaa paistopintaa.”


Fried chicken burger

Talon omalla reseptillä valmistettua friteerattua kanaa,

wasabi-limeaioli, pikkelöityä kurkkua sekä rucolaa

17 €

”Olemme jo pitkään kehitelleet täydellistä fried chickeniä ja nyt
olemme siinä vihdoin onnistuneet! Pinta on erittäin rapea kanan
kuitenkin pysyessä mehukkaana.”


Kasvisburger

3D-printattu kasvispihvi, tryffeliaiolia, karamellisoitua sipulia, pikkelöityjä sinapinsiemeniä, rucolaa sekä pikkelöityä kurkkua (saatavana gluteenittomana sekä vegaanisena)

20 €

”Burgeri on suoraan tulevaisuudesta, jolloin joudumme keksimään 
uusia vaihtoehtoja lihan tilalle. Tätä burgeria syödessä ei uskoisi,
ettei se sisällä lihaa lainkaan, koostumuksen kuitenkin ollessa
hämmentävän lähellä”

Paistettua ahventa

Fenkolirisottoa, raparperiemulsio, friteerattua kaprista, marinoitua fenkolia & tilliöljyä

 26 €

”Annoksen tähtenä on upea suomalainen ahven. Tästä annoksesta löytyy
hienoja suomalaisia raaka-aineita, jotka on valmistettu
yhdistelemällä italialaista & ranskalaista gastronomiaa.”


Ibericoporsaan secretoa

valkosipuliconfit perunapyree, siitakesienikastike, paahdettua ruusukaalia,

karamelliomenaa & maa-artisokkasipsejä

27 €

”Annoksen pääraaka-aineena on keittiömestarimme suosikkiliha eli
espanjalainen mustaporsas eli ibericoporsas. Ibericoporsaan liha on niin
hyvin marmoroitunut ja siinä on, niin hieno omaleimainen maku että monien
mielestä se on jopa maailman parasta lihaa. Annoksessa olemme yrittäneet vain
korostaa porsaan upeaa umamista makua. Annos onkin oikea umamamipommi.”


Hummeri jättirapupasta

Paistettuja jättirapuja, tuorepastaa, hummerikastiketta,

pikkelöityä fenkolia ja friteerattua salottisipulia.
25 €

”Annoksessa todella maistaa vahvasti aidon hummerin maun, jota on pitkään & hartaasti
haudutettu hummerinkuorista. Lisäksi annoksessa on herkullisia yrteillä & valkosipulilla
marinoituja jättirapuja ja raikkautta tuomassa pikkelöityä fenkolia.”

Talon pihvi

170 g black angus-härän sisäfilepihvi, konjakki-pippurikastike, paistettuja neulapapuja,

karamellisoitua sipulia, hunaja-dijonsinappia sekä parmesaaniranskalaiset

36 €
”Tämä klassikko on ollut listallamme alusta asti. Pihvi on valmistettu upeasta black anguksesta,
kastike on keitetty huolella itse tehdystä lihaliemestä, maustettu hyvällä
konjakilla sekä paahdetulla pippurilla. Suosittelemme ottamaan pihvin mediumina.”
 

Fish and chips

Ahvenfile, minttu-hernepyree, viski-chiliaioli sekä käsintehtyjä ranskalaisia

24 €

”Brittiläinen klassikko valmistettu suomalaisesta ahvenesta,
lisukkeet meidän omalla twistillä. Kenties parempi kuin alkuperäinen?”


Fried chicken and chips

Talon omalla reseptillä valmistettua friteerattua kanaa,

wasabilimeaioli, chipotlekastiketta ja käsin tehtyjä ranskalaisia
18 €

”Olemme jo pitkään kehitelleet täydellistä fried chickeniä
ja nyt olemme siinä vihdoin onnistuneet!
Pinta on erittäin rapea kanan kuitenkin pysyessä mehukkaana.”


Lapsille


Nakit ja ranskalaiset (L, G)
8 €

kurkkua, tomaattia ja salaattia

 

Lihapullat ja muusi (L)

8 €

kurkkua, tomaattia ja salaattia


Lehtipihvi (L, G)

Maustevoi & Ranskalaiset

12 €

kurkkua, tomaattia ja salaattia


Lasten burgeri (L)

Ranskalaiset
10 €

burgeri sisältää juustoa, salaattia, tomaattia ja ketsuppia.

 

Jälkiruoka


Kuohuviini pannacotta

Raparperi kompottia ja paahdettua valkosuklaata

8 €

”Hienostunut raikas ja kevyt herkku tuhdin pääruuan päätteeksi.

Raparperit ovat yrittäjän omasta puutarhasta”

 

Xoco suklaakakku

vaniljajäätelö & vadelmamelba

10 €

”Tämä suklaakakku on ihanan kostea & todella suklainen.
valmistuksessa ei ole käytetty yhtään jauhoja. Vaniljajäätelö & vadelma
 tasapainottavat hienosti vahvan suklaista kakkua.”